Tom & Marcia

I realize that nothing is like it seems...


Tom

Soms ontmoet je iemand waarmee je meteen een connectie voelt. Instinctief weet je dat die persoon in je leven komt met een reden. Zo was het ook voor Tom en mij. We leerden elkaar kennen via Instagram en na wat heen en weer geklets online spraken we af bij hem thuis. Ik leerde zijn vrouw kennen en zo kreeg ik al voorzichtig een inkijkje in zijn leven.

Wat voor type man schuilt er achter de goedlachse knappe Tom? Hoe is hij in dit vak gerold? Wat maakt hij mee als gigolo? Wie zijn zijn cliënten? Waarom is zijn werk zo bijzonder?

Met deze vragen begon ik aan mijn verhaal over Tom en al snel kwam ik erachter dat zijn werk als coach, sekscounselor en gigolo meer omvat dan ik had kunnen bedenken. Geen enkele klant is gelijk. Denk niet alleen aan het stel dat een langgekoesterde fantasie wil laten uitkomen, of aan de dame in een hoge functie die geen tijd heeft om te daten. Bedenk dat er ook vrouwen zijn die slachtoffer zijn van seksueel misbruik die weer vertrouwen willen krijgen in hun lichaam en seksualiteit. Er zijn ook vrouwen die nog nooit een orgasme hebben gehad. Iedereen heeft een eigen geschiedenis en een unieke reden om Tom in te huren.

Tom en ik op Loversland

Toen Tom mij vroeg zijn verhalen op te schrijven twijfelde ik geen moment!

Al schrijvende leerde ik hem steeds beter kennen en onze gesprekken werden intenser. Met tranen in mijn ogen luisterde ik naar zijn levensverhaal. Zijn verleden is een onmisbaar onderdeel van wie hij is en dat hoort thuis in het boek. Het is een verhaal over het jongetje dat gezien wilde worden, over liefde, hoop en vergeving.

(De verhalen zijn echt, maar geschreven met respect voor de privacy van zijn cliënten.)

Wil je op de hoogte gehouden worden over ons mooie project? Laat hier je gegevens achter of volg ons op social media

Wij hebben een nieuwtje! Wat dat is lees je in dit blog.

Eus’ boekenclub

Toeval bestaat niet. We noemen zo een gevolg van een oorzaak die we niet zien. -Voltaire. Lieve lezers, Bij deze een kleine update. Eus’ boekenclub is een programma waarin boeken besproken worden met de auteurs en de lezers. Het doel van het programma is om lezen te promoten en dat juich ik als schrijver alleen maar toe!…

Lees verder