Over mij

Nadenkend over de toekomst bij een Spaanse finca.
@schrijfboekmarcia

Even een stukje achtergrond

Vierenveertig jaar geleden ben ik geboren in de Haarlemmermeer en ik ben in mijn leven zeker vijftien keer verhuisd. De grootste stap was toen ik als vijfjarige met mijn ouders emigreerde naar Australië. We hebben daar vijf jaar gewoond en ik heb eerder Engels leren lezen en schrijven dan Nederlands. Als kind en als volwassene heb ik te maken gehad met de pijn van verlies. Dat alles heeft me gevormd tot wie ik nu ben, maar dat verhaal is te lang voor in deze bio. Wie weet schrijf ik daar ooit een biografie over;). Als echte Boogschutter ben ik ondanks alles avontuurlijk, gepassioneerd en sta ik positief in het leven. 

Iedere dag telt. 

Marbella

Op mijn tweeëntwintigste trouwde ik met mijn jeugdliefde. Samen hebben wij drie prachtige kinderen; Een dochter van 20, een dochter van 19 en een zoon van 11. We runnen een adviesbureau, waar onze dochter naast haar studie ook werkt. We kunnen, denk ik, wel spreken van een klein familiebedrijf en daar ben ik trots op. Spanje, met name Malaga voelt als mijn tweede thuis en ooit hoop ik daar met mijn man van ons pensioen te kunnen genieten. Oh ja, last but not least, wij zijn de baasjes van twee monsterlijke teckels die de hectiek in huis compleet maken.

Wij, in Málaga. Waar anders?

 

Hoe mijn liefde voor schrijven begon?

In 2016 ben ik een blog gestart omdat ik een plek wilde creëren waar ik in alle openheid over seks kon schrijven. Al snel ging mijn fantasie met me aan de haal en combineerde ik het bloggen met het schrijven van korte sexy verhalen. Dat heeft voor mij vele deuren geopend. Ik heb verslag mogen doen van leuke events, boeklanceringen en bijzondere beurzen. Ik heb veel geleerd en inspirerende mensen ontmoet. Het schrijven heeft geleid tot fotoshoots en publicaties in de &C en in Oh Magazine. Twee jaar lang schreef ik onder pseudoniem sexy verhalen voor de site LotteLust & Easytoys. Daarnaast heb ik in eigen beheer twee boeken uitgegeven; Tales by Alicia, een verhalenbundel en Bevlogen Liefde, een bouquetverhaal. Mijn eerste blog is een onderdeel van mijn leven en blijft naast dit nieuwe platform zeker nog bestaan. Wil je daarover meer lezen? Neem hier een kijkje. 

Waarom dan ook dit blog?

Er is zoveel meer waar ik over wil schrijven. Er zijn avonturen te beleven en onderwerpen te bespreken die ik niet kwijt kan op mijn andere site. Tijd dus voor iets nieuws. Een breder platform waar ik al mijn ambitie in kwijt kan. 

Wil je meer weten of heb je zin in een samenwerking? Mail me op: m.bloemberg76@gmail.com

of volg me op: