Spanje

Dreams

Wij zijn opzoek naar een Finca in Andalusië. Een tweede woning waar ik me kan afzonderen om te schrijven, maar waar we ook met ons gezin kunnen genieten van het buitenleven. Op deze pagina neem ik jullie mee tijdens onze reis naar de ideale plek. Een plek waar we later samen oud kunnen worden. Je leest wat erbij komt kijken om een huis in Spanje te kopen en waarom wij voor Andalusië kiezen, inclusief leuke tip’s.

Emigreren, droom of werkelijkheid?

Een Ik Vertrek-je

Casa RosaMaria Deel 1 Als ik iets geleerd heb van het terugkijken van alle afleveringen van Ik Vertrek is het wel dat je flexibel moet zijn als je stappen onderneemt richting het buitenland. In ons geval Spanje. Hoewel het op dit moment nog om een tweede huis gaat moet er evengoed enorm veel geregeld worden.… Lees verder Een Ik Vertrek-je

Het totale verval

Nog voor de wekker is gegaan trek ik mijn joggingbroek en hoodie aan. Ik sluip naar beneden, de trap kraakt en de hondjes ontwaken. Ze trippelen blij achter me aan. Vandaag mag ik eigenlijk in bed blijven. Uitslapen en wachten op ontbijt op bed, maar ik ben te onrustig. Beneden is het donker, stil en… Lees verder Het totale verval

Kom gerust even langs